Kerkohet usta gipsi dhe punetor gipsi

1 LEKË(Të reja)
E Hënë, 24 Shkurt 2020     Tiranë
Kategoria:

Punime shtëpie Specialist për tavane me gips

Kerkoj te punesoj usta gipsi dhe punetor gipsi.Paga shume e mire dhe korrekte.Per cdo info tjeter na kontaktoni ne nr e tel:0676322466 Flm×