Lushnje, ofroj vend pune Teknik per qytetin e Lushnjes

40000 LEKË(Të reja)
E Premte, 7 Shkurt 2020     Tiranë
Kategoria:

Teknikë Teknik i inxhinierisë elektronike

Kompania Elektro – Servis shpk pjese e Balfin Group e specializuar ne riparimin e pajisjeve elektro-shtepiake & elektronike kerkon te punesoje: Teknik per qytetin e Lushnjes Detyrat dhe pergjegjesit do te jene: - Te konstatoje difektin e produkteve te ndryshme si ( lavatrice; frigorifer; tharëset e rrobave; lavastovilje,suprine,sobe,sistemet e kondicionerëve etj) ne adresen e klientit sipas kerkeses se dyqanit Neptun te ndodhur ne qytetin perkates, ose nga servisi. - Montim I kondicionerëve - Mbajtja e marredhenieve procedurale me kompanin me seli ne Tirane per cdo paqartesi. - Duhet të ketë patentë makine. Mënyra e Aplikimit: Për të aplikuar për këtë pozicion, jeni të lutur të dërgoni CV tuaj nëpërmjet e-mailit tek adresa: [email protected] , brënda datës 29.02.2020 ose kontaktoni ne numrin 0689029966. * Të gjithë aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet sipas ligjit Nr.9887 të vendosur nga Parlamenti i Shqipërise mbi “Mbrojtjen e të dhënave personale”.×