Tirane, ofroj vend pune Teknik i produkteve te bardha elektroshtepiake per terrenin

40000 LEKË(Të reja)
E Enjte, 6 Shkurt 2020     Tiranë
Kategoria:

Punime elektrike Riparues i pajisjeve elektro-shtëpiake

Elektro-Servis shpk është një kompani e specializuar në riparimin e pajisjeve elektronike dhe elektro-shtëpiake. E themeluar prej vitit 2008 Elektro-Servis është servisi më i madh në Shqipëri dhe vendet fqinje, me të drejtat ekskluzive për market më në zë si: Samsung, LG, Sonny, Philips, Beko,Bosch etj. Jemi ne kerkim te nje tekniku per riparimet e produkteve te bardha elektro-shtepiake per terrenin. Disa nga detyrat e ketij pozicioni jane: 1. Merr në dorëzim dhe konstaton defektet brenda afatit te caktuar sipas udhëzimeve që merr nga koordinatori i departamentit; 2. Riparimi dhe testimi I produkteve 3. Ndjekja e sakte e procedurave per terheqjen e pjeseve te kembimit 4. Raportimi në kohë mbi statusin e produktit 5. Aftësia për të punuar në mjedis mjaft konkurrues, ku përmbushja e objektivave në kohën e paracaktuar është parësore 6. Kryerja e detyrave të tjera të caktuara Preferohet qe aplikanti te kete: - Arsim te larte ose profesional ne Inxhinieri te ndryshme (vecanerisht Elek×