Vlore, ofroj vend Pune Teknik per qytetin e Vlores

E Premte, 18 Tetor 2019     Vlorë
Kategoria:

Punime elektrike Riparues i pajisjeve elektro-shtëpiake

Kompania Elektro – Servis shpk pjese e Balfin Group e specializuar ne riparimin e pajisjeve elektro-shtepiake & elektronike kerkon te punesoje: Teknik per qytetin e Vlores Detyrat dhe pergjegjesit do te jane: - Te konstatoje difektin e produkteve te ndryshme si ( lavatrice; frigorifer; tharëset e rrobave; lavastovilje,suprine,sobe,sistemet e kondicionerëve etj) ne adresen e klientit sipas kerkeses se dyqanit Neptun te ndodhur ne qytetin perkates, ose nga servisi. - Montim I kondicionerëve - Mbajtja e marredhenieve procedurale me kompanin me seli ne Tirane per cdo paqartesi. - Duhet të ketë patentë makine. Mënyra e Aplikimit: Për të aplikuar për këtë pozicion, jeni të lutur të dërgoni CV tuaj dhe letrën e interesit nëpërmjet e-mailit tek adresa: [email protected] , brënda datës 30.10.2019 * Të gjithë aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet sipas ligjit Nr.9887 të vendosur nga Parlamenti i Shqipërise mbi “Mbrojtjen e të dhënave personale”.×