Kompania Albanian Business Partner kërkon një punonjës duro-alumin.

E Hënë, 25 Mars 2019     Tiranë
Kategoria:

Punime shtëpie Punëtor duro-alumini

Duhet të ndryshohet brava dhe dorezat e një dere duro-alumini.×