Kerkoj Inxhinier Mekanik

E Martë, 19 Shkurt 2019     Tiranë
Kategoria:

Arkitekturë dhe inxhinieri Inxhinier mekanik

ALTEC sh.p.k kerkon te punesoj me kohe te plote Inxhinier Mekanik Dega Termoteknik .×