Ofrojme vend pune sanitar

E Hënë, 25 Janar 2021     Tiranë
Kategoria:

Shërbime Punëtor për sistemim malli

Albpastrim shpk Kompani qe operon ne fushen Sherbime Pastrimi & Tregetim Produkte Pastrimi kerkon te punesoje: Punetor pastrimi full time ne objektet ku ne operojme. Kerkesa per kandidatin 1.Punetor pastrimi ne objektin ku ne operojme; 2.Te jete i komunikueshem, te dije te punoje ne grup dhe vetem, i shkathet dhe te perballoje trysnine dhe fluksin e punes; 3. Me pervoje ne fushen e pastrimit duke njohur specifikiat e pastrimit profesional; 4. Mosha 23- 45 vjec 5.Dite pushimi Te gjithe te interesuarit te kontaktojne ne nr e meposhtem: Cel. : ++355(0)672009257×