Punonjese pastrimi/sanitare

30000 LEKË(Të reja)
E Martë, 22 Janar 2019     Tiranë
Kategoria:

Hoteleri dhe turizëm Punëtor shërbimi

Metro Hotel Tirana eshte hoteli me i ri ne zonen e ish Bllokut – Tirane . Unik ne llojin e tij , hoteli eshte nje nderthurje e artit dhe arkitektures moderne. Vendodhja ne nje nga zonat me te frekuentuara te Tiranes e ben me favorit ne zgjedhjen e klienteve. Metro Hotel eshte vendi ideal per klientet e biznesit , eksploruesve te kultures dhe turizmit dhe amatoreve te sporteve te ndryshme. Kenaqesia e klientit eshte fokusi yne. Pershkrimi i Punes – Punonjese Pastrimi/Sanitare Punonjesi/ja e pastrimit eshte pergjegjes per pastrimin/mirembajtjen dhe rregullimin e dhomave ne Hotel. Pergjegjesite kryesore Pastrimi i dhomave pas largimit te klientit Pastrimi i ambjenteve te perbashketa Mirembajtja e dhomave Procesi i lavanterise Aftesite Kryesore Aftesi shume te mira komunikimi Eksperience ne hoteleri Metro Hotel Tirana ju fton te beheni pjese e stafit duke derguar aplikimin tuaj ne adresen [email protected]×