Shitje aparaturash Fizioterapeutike

2000 EURO
E Martë, 18 Dhjetor 2018     Tiranë
Kategoria:

Shëndetësi Fizioterapeut

Dnk Medical Tirana/Inport/Export/Prodhim Aparaturash Mjekesore/Servis Biomedikal, Instalime, testime dhe kalibrime të pajisjeve elektronike mjekësore në spitale dhe klinika private. Ne ofrojmë zgjidhjen më të mirë në kohen më të shkurtër pasi ne kemi një mbeshtetje të shkëlqyer nga partnerët tanë ndërkombëtarë. 04 583 4665/+355 67 635 8019×