Kërkohet fotograf dhe kameraman (me dron)

E Mërkurë, 24 Tetor 2018     Tiranë
Kategoria:

Evente Fotograf

Kërkohet një fotograf dhe kameraman, për realizimin e një seti fotografik si dhe filmimeve me dron për ambjentet dhe stafin e një kompanie ndërtimi, si dhe të objekteve të ndërtuara nga kjo kompani. Objektet gjenden në Tiranë dhe në qytete të tjera të Shqipërisë. Nevojitet që profesionisti të disponojë dron. Çmimi për shërbimin mbetet për t'u diskutuar për shkak të largësisë së objekteve që duhen fotografuar.×