Kërkohet fotograf

10000 LEKË(Të reja)
E Mërkurë, 24 Tetor 2018     Tiranë
Kategoria:

Evente Fotograf

Kërkohet një fotograf për realizimin e një set-i fotografik të ambjenteve si dhe të stafit të një zyre noteriale. Zyra ndodhet në rrugën e Durrësit. Shërbimi duhet të kryhet brenda datës 30 tetor.×