Kryej punime të ndryshme për sa i përket ndërtimit.

E Martë, 18 Dhjetor 2018     Tiranë
Kategoria:

Punime shtëpie Shtrues pllakash

Ndër punët që kryej janë shtrim pllakash, mermerash, pllaka mozaike, izolime, veshje me rrasa guri, riparime suvash, tulla xhami dhe të ndryshme etj.×