Kerkoj nje suvatues.

15000 LEKË(Të reja)
E Premte, 23 Nëntor 2018     Kamëz
Kategoria:

Punime shtëpie Suvatues

Dua te suvatoj nje siperfaqe muri prej 37 metra katrore, ku ne kete siperfaqe ndodhet nje dere dhe dy dritare, pjesa e shkalleve dhe ballkoni.×