RIPARIM PORTE METALIKE

E Hënë, 9 Korrik 2018     Tiranë
Kategoria:

Konstruksione metalike Saldator

KERKOJ NJE SPECIALIST PER TE RIPARUAR DEREN METALIKE HYRESE TE SHTEPISE. KERKOHET ZEVENDESIMI I DISA ELEMENTEVE, ZEVENDESIMI I MENTESHAVE DHE LYRJA E DERE.×