Kerkoj nje arkitekt restaurues

10000 LEKË(Të reja)
E Martë, 19 Qershor 2018     Tiranë
Kategoria:

Arkitekturë dhe inxhinieri Arkitekt restaurues

Duhet te bej disa punime ne shtepi dhe kam nevoje per nje arkitekt restaurues. Punimet jane urgjente dhe duhet te mbyllen brenda muajit qershor.×