Riparim sirtaresh kuzhine dhe riparim kanap dollapi

1000 LEKË(Të reja)
E Shtunë, 2 Qershor 2018     Kavajë
Kategoria:

Punime druri Marangoz

Sirtaret dhe kanati i dollapit nuk funksionojne mire×