Kerkohet Sanitare dhe Pergjegjese pastrimi

E Mërkurë, 30 Maj 2018     Durrës
Kategoria:

Hoteleri dhe turizëm Punëtor shërbimi

Albpastrim shpk Kompani qe operon ne fushen Sherbime Pastrimi & Tregetim Produkte Pastrimi kerkon te punesoje: Punonjese pastrimi full time ne objektin, Mali I Robit. Kerkesa per kandidatin 1.Punonjese pastrimi ne objektin ku ne operojme; 2.Te jete e komunikueshme, te dije te punoje ne grup dhe vetem, e shkathet dhe te perballoje trysnine dhe fluksin e punes; 3. Me pervoje ne fushen e pastrimit duke njohur specifikiat e pastrimit profesional; 4. Mosha 25- 45 vjec Page e kenaqshme Kushte te mira pune Orari 08.00-16.00 Dite pushimi Te gjithe te interesuarit te kontaktojne ne nr e meposhtem. Cel. : ++355(0)696058155 ++355(0)676040096×