Instalim kaldajash ne nje shtepi

600 EURO
E Shtunë, 14 Prill 2018     Fier
Kategoria:

Punime elektrike Instalues të kaldajave

Me duhet nje elektricist per te bere instalimin e kaldajave ne nje shtepi private dy kateshe. Shtepia ka nje siperfaqe 200m2. Preferohet dikush qe ka eksperience ne kete fushe, pasi presim nga ju dhe sugjerime per pajisjet.×