Rendit Sipas
E Hënë, 11 Qershor 2018

Kam nje problem me frigoriferin. Rrjedh uje. Eshte i markes Samsung!...

Me Bid
Julian Demeti
Skaduar
 Kavajë
E Hënë, 11 Qershor 2018

Kerkoj te rregulloj lavatricen. Duket qe furnizohet me uje por mund te kete edhe problem tjeter....

Me Bid
Julian Demeti
Skaduar
 Kavajë

Sirtaret dhe kanati i dollapit nuk funksionojne mire...

1000 LEKË (Të reja)
Ani Luca
Skaduar
 Kavajë

Kerkoj nje marangoz, paga e kenaqeshme...

10000 LEKË (Të reja)
Dashamir Duraj
Skaduar
 Berat
E Enjte, 31 Maj 2018

Kerkoj te lyej apartamentin 123 m2, ne kompleksin Laguna Blu, Qerret, Kavaje....

55000 LEKË (Të reja)
Julian Demeti
Skaduar
 Kavajë
E Mërkurë, 30 Maj 2018

Kerkoj te termoizoloj apartamentin. Hapesirat bashke jane 450 m2. Produktin e kam blere dhe eshte ...

Me Bid
Julian Demeti
Skaduar
 Tiranë

Albpastrim shpk Kompani qe operon ne fushen Sherbime Pastrimi & Tregetim Produkte Pastrimi kerkon ...

Me Bid
Albpastrim
Skaduar
 Durrës
E Mërkurë, 30 Maj 2018

Kerkoj nje ekip/kompani qe te dizinfektoj apartamentin tim ne plazh para sezonit veror. Apt eshte ...

Me Bid
Julian Demeti
Skaduar
 Kavajë
E Mërkurë, 30 Maj 2018

Kerkoj bojaxhi/ekip per te lyer apt ne plazh. Apt ndodhet ne kompleksin Laguna Blu, Qerret, Kavaje....

Me Bid
Julian Demeti
Skaduar
 Kavajë
E Mërkurë, 30 Maj 2018

Kerkoj nje kompani pastrimi per te pastruar apartamentin komplet. 123 m2 2+1 Me boje ekologjike...

45000 LEKË (Të reja)
Julian Demeti
Skaduar
 Tiranë
E Hënë, 28 Maj 2018

Kerkoj nje marangoz per riparimin e kuzhines ne kompleksin Laguna Blu, Qerret, Kavaje....

5000 LEKË (Të reja)
Julian Demeti
Skaduar
 Kavajë
E Hënë, 28 Maj 2018

Kerkoj nje hidraulik per te rregulluar sistemin vadites te bahces sepse jane thyer 2 nga tubat qe sh...

3000 LEKË (Të reja)
Julian Demeti
Skaduar
 Kavajë
Kerkoj nje Ripa...
Julian Demeti

Kam nje problem me frigoriferin. Rrjedh uje. ...

Skaduar

Kerkoj te rregu...
Julian Demeti

Kerkoj te rregulloj lavatricen. Duket qe furn...

Skaduar

Riparim sirtare...
Ani Luca

Sirtaret dhe kanati i dollapit nuk funksionoj...

Skaduar

Kerkoj nje mara...
Dashamir Duraj

Kerkoj nje marangoz, paga e kenaqeshme...

Skaduar

Kerkohet bojaxh...
Julian Demeti

Kerkoj te lyej apartamentin 123 m2, ne komple...

Skaduar

Kerkoj te termo...
Julian Demeti

Kerkoj te termoizoloj apartamentin. Hapesirat...

Skaduar

Kerkohet Sanita...
Albpastrim

Albpastrim shpk Kompani qe operon ne fushen...

Skaduar

Kerkoj te dizin...
Julian Demeti

Kerkoj nje ekip/kompani qe te dizinfektoj apa...

Skaduar

Kerkoj Bojaxhi/...
Julian Demeti

Kerkoj bojaxhi/ekip per te lyer apt ne plazh....

Skaduar

Kerkoj nje komp...
Julian Demeti

Kerkoj nje kompani pastrimi per te pastruar a...

Skaduar

Kerkoj nje mara...
Julian Demeti

Kerkoj nje marangoz per riparimin e kuzhines ...

Skaduar

Kerkoj Hidrauli...
Julian Demeti

Kerkoj nje hidraulik per te rregulluar sistem...

Skaduar

×