Rendit Sipas
E Hënë, 16 Korrik 2018

Lavatricja nuk furnizohet me uje....

Me Bid
Julian Demeti
Skaduar
 Kavajë
E Hënë, 9 Korrik 2018

KERKOJ NJE SPECIALIST PER TE RIPARUAR DEREN METALIKE HYRESE TE SHTEPISE. KERKOHET ZEVENDESIMI I DISA...

Me Bid
Nursen Metuli
Skaduar
 Tiranë
E Mërkurë, 27 Qershor 2018

Me duhet nje mobilier, per te mobiluar te gjithe dhomen e ndenjes....

Me Bid
Orieta Vashko
Skaduar
 Tiranë

Kerkoj te riparoj frigoriferin dhe lavatricen! Frigoriferi ka ngrirje ne pjesen fundore dhe mbushet ...

Me Bid
Julian Demeti
Skaduar
 Kavajë
E Martë, 19 Qershor 2018

Kerkoj te lyej prapakolpin e makines!...

Me Bid
Julian Demeti
Skaduar
 Tiranë
E Martë, 19 Qershor 2018

Kerkoj nje hidraulik, me eshte prishur bolieri....

Me Bid
Julian Demeti
Skaduar
 Kavajë
E Martë, 19 Qershor 2018

Kerkoj nje marangoz per te bere nje tavoline 160x75 nga druri masiv, ji MDF....

Me Bid
Sorin Kurti
Skaduar
 Tiranë
E Martë, 19 Qershor 2018

Kerkoj te krijoj nje website per shitje online.Maksimumi i produkteve online eshte 3000.Blerja do te...

Me Bid
Jona Rudi
Skaduar
 Tiranë
E Martë, 19 Qershor 2018

Duhet te bej disa punime ne shtepi dhe kam nevoje per nje arkitekt restaurues. Punimet jane urgjente...

Me Bid
Vera Kokonozi
Skaduar
 Tiranë
E Hënë, 18 Qershor 2018

Kerkoj nje shtrues pllakash per te shtruar 50m2....

20000 LEKË (Të reja)
Gerta kaloshi
Skaduar
 Tiranë
E Hënë, 11 Qershor 2018

Kam nje problem me frigoriferin. Rrjedh uje. Eshte i markes Samsung!...

Me Bid
Julian Demeti
Skaduar
 Kavajë
E Hënë, 11 Qershor 2018

Kerkoj te rregulloj lavatricen. Duket qe furnizohet me uje por mund te kete edhe problem tjeter....

Me Bid
Julian Demeti
Skaduar
 Kavajë
Kerkoj te rregu...
Julian Demeti

Lavatricja nuk furnizohet me uje....

Skaduar

RIPARIM PORTE M...
Nursen Metuli

KERKOJ NJE SPECIALIST PER TE RIPARUAR DEREN M...

Skaduar

Mobilim i dhome...
Orieta Vashko

Me duhet nje mobilier, per te mobiluar te gji...

Skaduar

Kerkoj te rregu...
Julian Demeti

Kerkoj te riparoj frigoriferin dhe lavatricen...

Skaduar

Kerkoj te lyej ...
Julian Demeti

Kerkoj te lyej prapakolpin e makines!...

Skaduar

Kerkoj nje hidr...
Julian Demeti

Kerkoj nje hidraulik, me eshte prishur bolier...

Skaduar

Kerkoj marangoz...
Sorin Kurti

Kerkoj nje marangoz per te bere nje tavoline ...

Skaduar

Eccomerce webis...
Jona Rudi

Kerkoj te krijoj nje website per shitje onlin...

Skaduar

Kerkoj nje arki...
Vera Kokonozi

Duhet te bej disa punime ne shtepi dhe kam ne...

Skaduar

Kerkoj nje prof...
Gerta kaloshi

Kerkoj nje shtrues pllakash per te shtruar 50...

Skaduar

Kerkoj nje Ripa...
Julian Demeti

Kam nje problem me frigoriferin. Rrjedh uje. ...

Skaduar

Kerkoj te rregu...
Julian Demeti

Kerkoj te rregulloj lavatricen. Duket qe furn...

Skaduar

×