Rendit Sipas

Offre: Fisso mensile e un ottimo pacchetto con incentivazioni variabili; Bonus e premi di prod...

Me Bid
IContact
Skaduar
 Tiranë
E Mërkurë, 12 Dhjetor 2018

Kam nevoje per sherbimin e nje riparuesi bravash, sepse me eshte prishur dollapi me çeles tek puna,...

Me Bid
Desantila Isufaj
Skaduar
 Tiranë
E Premte, 23 Nëntor 2018

Dua te suvatoj nje siperfaqe muri prej 37 metra katrore, ku ne kete siperfaqe ndodhet nje dere dhe d...

15000 LEKË (Të reja)
Gerta kaloshi
Skaduar
 Kamëz
E Martë, 30 Tetor 2018

Kerkohet saldator per pune te ndryshme me projekte, si shkalle, rafte etj....

10000 LEKË (Të reja)
F&M Reklama
Skaduar
 Tiranë
E Mërkurë, 24 Tetor 2018

Kërkohet një fotograf për realizimin e një set-i fotografik të ambjenteve si dhe të stafit të...

10000 LEKË (Të reja)
Albanian Business Partner
Skaduar
 Tiranë
E Mërkurë, 24 Tetor 2018

Kërkohet një fotograf dhe kameraman, për realizimin e një seti fotografik si dhe filmimeve me dr...

Me Bid
Albanian Business Partner
Skaduar
 Tiranë

kam nevoje te shtroj nje dhome me parket me permasa 4X4 metra...

5000 LEKË (Të reja)
Manuela Bello
Skaduar
 Tiranë
E Mërkurë, 22 Gusht 2018

Kerkohet te izolohet tarraca e nje pallati te vjeter 3 katesh. Siperfaqja 200 m2....

Me Bid
Erida Nelaj
Skaduar
 Tiranë
E Hënë, 9 Korrik 2018

KERKOJ NJE SPECIALIST PER TE RIPARUAR DEREN METALIKE HYRESE TE SHTEPISE. KERKOHET ZEVENDESIMI I DISA...

Me Bid
Nursen Metuli
Skaduar
 Tiranë
E Mërkurë, 27 Qershor 2018

Me duhet nje mobilier, per te mobiluar te gjithe dhomen e ndenjes....

Me Bid
Orieta Vashko
Skaduar
 Tiranë
E Martë, 19 Qershor 2018

Kerkoj nje marangoz per te bere nje tavoline 160x75 nga druri masiv, ji MDF....

Me Bid
Sorin Kurti
Skaduar
 Tiranë
E Martë, 19 Qershor 2018

Kerkoj te krijoj nje website per shitje online.Maksimumi i produkteve online eshte 3000.Blerja do te...

Me Bid
Jona Rudi
Skaduar
 Tiranë
iContact shpk. ...
IContact

Offre: Fisso mensile e un ottimo pacchet...

Skaduar

Kerkoj sherbimi...
Desantila Isufaj

Kam nevoje per sherbimin e nje riparuesi brav...

Skaduar

Kerkoj nje suva...
Gerta kaloshi

Dua te suvatoj nje siperfaqe muri prej 37 met...

Skaduar

Kerkoj saldator
F&M Reklama

Kerkohet saldator per pune te ndryshme me pro...

Skaduar

Kërkohet fotog...
Albanian Business Partner

Skaduar

Kërkohet fotog...
Albanian Business Partner

Kërkohet një fotograf dhe kameraman, për r...

Skaduar

Kerkoj nje shtr...
Manuela Bello

kam nevoje te shtroj nje dhome me parket me p...

Skaduar

Izolim tarrace
Erida Nelaj

Kerkohet te izolohet tarraca e nje pallati te...

Skaduar

RIPARIM PORTE M...
Nursen Metuli

KERKOJ NJE SPECIALIST PER TE RIPARUAR DEREN M...

Skaduar

Mobilim i dhome...
Orieta Vashko

Me duhet nje mobilier, per te mobiluar te gji...

Skaduar

Kerkoj marangoz...
Sorin Kurti

Kerkoj nje marangoz per te bere nje tavoline ...

Skaduar

Eccomerce webis...
Jona Rudi

Kerkoj te krijoj nje website per shitje onlin...

Skaduar

×