Rendit Sipas

Bëhet fjalë për instalimin e rrjetit elektrik, rrjetit kompjuterik dhe kamera access tek një zyr...

Me Bid
Albanian Business Partner
Skaduar
 Tiranë

Duhet të ndryshohet brava dhe dorezat e një dere duro-alumini....

Me Bid
Albanian Business Partner
Skaduar
 Tiranë

Kërkohet një riparues bravash për të ndryshuar bravën e një dere të blinduar....

Me Bid
Albanian Business Partner
Skaduar
 Tiranë

Ambjenti që është për t'u lyer është zyrë prej 146m katrorë me bojë hidromat....

Me Bid
Albanian Business Partner
Skaduar
 Tiranë
E Martë, 19 Shkurt 2019

ALTEC sh.p.k kerkon te punesoj me kohe te plote Inxhinier Mekanik Dega Termoteknik ....

Me Bid
ALTEC
Skaduar
 Tiranë

Drejtues Teknik Servisesh (Me license nga Drejtoria e Transporteve)...

Me Bid
Genti Ndreu
Skaduar
 Lezhë
E Martë, 22 Janar 2019

Metro Hotel Tirana eshte hoteli me i ri ne zonen e ish Bllokut – Tirane . Unik ne llojin e tij , h...

30000 LEKË (Të reja)
Metro Hotel Tirana
Skaduar
 Tiranë

Ndër punët që kryej janë shtrim pllakash, mermerash, pllaka mozaike, izolime, veshje me rrasa gu...

Me Bid
Shpendi Lako
Skaduar
 Tiranë
E Martë, 18 Dhjetor 2018

Dnk Medical Tirana/Inport/Export/Prodhim Aparaturash Mjekesore/Servis Biomedikal, Instalime, testime...

Me Bid
Terapia Manuale Shqiptare
Skaduar
 Tiranë
E Martë, 18 Dhjetor 2018

Do te gjeni sherbim audio dhe sherbim DJ me eksperienc 10 vjecare....

Me Bid
Oni Ndreko
Skaduar
 Tiranë
E Martë, 18 Dhjetor 2018

Partner.al kërkon një Përgjegjës/e Prodhimi në Tiranë për një shtypshkronjë me aktivitet kr...

Me Bid
Partner.al
Skaduar
 Tiranë
E Martë, 18 Dhjetor 2018

Ju ofroj support audio dhe DJ professional. Per cdo info instagram & facebook : Party & Event Servi...

Me Bid
Oni Ndreko
Skaduar
 Tiranë
Kompania Albani...
Albanian Business Partner

Bëhet fjalë për instalimin e rrjetit elekt...

Skaduar

Kompania Albani...
Albanian Business Partner

Duhet të ndryshohet brava dhe dorezat e një...

Skaduar

Kompania Albani...
Albanian Business Partner

Kërkohet një riparues bravash për të ndry...

Skaduar

Kompania Albani...
Albanian Business Partner

Ambjenti që është për t'u lyer është zy...

Skaduar

Kerkoj Inxhinie...
ALTEC

ALTEC sh.p.k kerkon te punesoj me kohe te plo...

Skaduar

Drejtues Teknik...
Genti Ndreu

Drejtues Teknik Servisesh (Me license nga Dre...

Skaduar

Punonjese pastr...
Metro Hotel Tirana

Metro Hotel Tirana eshte hoteli me i ri ne zo...

Skaduar


Shpendi Lako

Ndër punët që kryej janë shtrim pllakash,...

Skaduar

Shitje aparatur...
Terapia Manuale Shqiptare

Dnk Medical Tirana/Inport/Export/Prodhim Apar...

Skaduar

Fation DJ & Sup...
Oni Ndreko

Do te gjeni sherbim audio dhe sherbim DJ me e...

Skaduar

Kërkojmë Për...
Partner.al

Partner.al kërkon një Përgjegjës/e Prodhi...

Skaduar

Support audio &...
Oni Ndreko

Ju ofroj support audio dhe DJ professional. ...

Skaduar

×