Rendit Sipas
E Premte, 21 Qershor 2019

Se sei appassionato di programmazione e hai esperienza nello sviluppo di CRM evoluti e di applicazio...

1200 EURO
Know How
Skaduar
 Tiranë
E Hënë, 27 Maj 2019

Se sei appassionato di programmazione e hai esperienza nello sviluppo di CRM evoluti e di applicazio...

1100 EURO
Know How
Skaduar
 Tiranë

Pozicioni Teknik, kryen shërbimin për riparimin e produkteve te vogla elektroshtepiake (si p.sh., ...

Me Bid
Elektro - Servis
Skaduar
 Tiranë

Kërkohet një hidraulik për riparimin e cv-s....

Me Bid
Albanian Business Partner
Skaduar
 Tiranë

Montuesi eshte pergjegjes per montimin e kondicionereve te markave te ndryshme pergjate periudhave t...

30000 LEKË (Të reja)
Elektro - Servis
Skaduar
 Tiranë

Software Shqip per Android...

55000 LEKË (Të reja)
Byllis Energji
Skaduar
 Tiranë

Kërkohet një punëtore pastrimi për ambjete zyrash....

Me Bid
Albanian Business Partner
Skaduar
 Tiranë

Kerkohen dy marangoze per punime druri dhe mobilerie. Te kene experience.Mosha deri 50 vjec, te njoh...

Me Bid
LESNA shpk
Skaduar
 Tiranë

Kërkohet një shërbim hidraulik per riparimin e cv-së....

Me Bid
Albanian Business Partner
Skaduar
 Tiranë

Montim i 18m kanaline 2x2cm dhe Projektori ne tavan....

Me Bid
Sorin Kurti
Skaduar
 Tiranë

Kerkohet nje sherbim profesionisti elektriçisti per riparimin e nje citofonie ne pallat....

Me Bid
Duri Sokoli
Skaduar
 Tiranë

Kërkohet një hidraulik për riparimin e një bideje....

Me Bid
Albanian Business Partner
Skaduar
 Tiranë
Web Developer
Know How

Se sei appassionato di programmazione e hai e...

Skaduar

Web Developer
Know How

Se sei appassionato di programmazione e hai e...

Skaduar

Tirane, ofroj v...
Elektro - Servis

Pozicioni Teknik, kryen shërbimin për ripar...

Skaduar

Kompania Albani...
Albanian Business Partner

Kërkohet një hidraulik për riparimin e cv-...

Skaduar

Tirane, ofroj v...
Elektro - Servis

Montuesi eshte pergjegjes per montimin e kond...

Skaduar

Programues soft...
Byllis Energji

Software Shqip per Android...

Skaduar

Kompania Albani...
Albanian Business Partner

Kërkohet një punëtore pastrimi për ambjet...

Skaduar

KERKOJ MARANGOZ...
LESNA shpk

Kerkohen dy marangoze per punime druri dhe mo...

Skaduar

Kompania Albani...
Albanian Business Partner

Kërkohet një shërbim hidraulik per riparim...

Skaduar

Montim i 18m ka...
Sorin Kurti

Montim i 18m kanaline 2x2cm dhe Projektori ne...

Skaduar

Kerkoje sherbim...
Duri Sokoli

Kerkohet nje sherbim profesionisti elektriçi...

Skaduar

Kompania Albani...
Albanian Business Partner

Skaduar

×