Rendit Sipas
E Premte, 20 Mars 2020

Jap mësim Online gjuhë gjermane...

Me Bid
Elena Gjeçi
Skaduar
 Tiranë
E Hënë, 24 Shkurt 2020

Kerkoj te punesoj usta gipsi dhe punetor gipsi.Paga shume e mire dhe korrekte.Per cdo info tjeter na...

1 LEKË (Të reja)
Ardian Tr
Skaduar
 Tiranë

Pozicioni: Teknik riparimesh SDA (Teknik i pajisjeve te vogla elektroshtepiake si hekur, tharese, gr...

35000 LEKË (Të reja)
Elektro - Servis
Skaduar
 Tiranë

Kompania Elektro – Servis shpk pjese e Balfin Group e specializuar ne riparimin e pajisjeve elektr...

Me Bid
Elektro - Servis
Skaduar
 Tiranë

Elektro-Servis shpk është një kompani e specializuar në riparimin e pajisjeve elektronike dhe el...

Me Bid
Elektro - Servis
Skaduar
 Tiranë

Kompania Elektro – Servis shpk pjese e Balfin Group e specializuar ne riparimin e pajisjeve elektr...

Me Bid
Elektro - Servis
Skaduar
 Korçë

Kompania Elektro – Servis shpk pjese e Balfin Group e specializuar ne riparimin e pajisjeve elektr...

Me Bid
Elektro - Servis
Skaduar
 Vlorë
E Premte, 30 Gusht 2019

Kerkohet Ekonomiste: Arsimi i kerkuar: Finance-Kontabilitet Gjuhet e kerkuara: Anglisht, Italisht....

Me Bid
REXHA
Skaduar
 Tiranë
E Mërkurë, 17 Korrik 2019

Kerkoj te punesoj nje punetor gipsi dhe nje usta gipsi.Paga e kenaqshme.Te interesuarit te kontaktoj...

1 LEKË (Të reja)
Adi Tr
Skaduar
 Tiranë
E Enjte, 27 Qershor 2019

Kam nevoje per sherbimin e nje hidrauliku per vendosjen e nje repiratori te ri ne tualet....

Me Bid
Fatos
Skaduar
 Tiranë
E Enjte, 27 Qershor 2019

Rubineti i dushit ka disa dite qe hedh shume pak uje nga ana e ujit te ngrohte, nderkohe qe ne rubin...

Me Bid
Erjon Hazizaj
Skaduar
 Tiranë

Me nevojitet sherbimi i nje profesionisti hidraulik per riparimin e kolones se urave te zeza te nje ...

Me Bid
Fatos
Skaduar
 Tiranë
Mësuese e gjuh...
Elena Gjeçi

Jap mësim Online gjuhë gjermane...

Skaduar

Kerkohet usta g...
Ardian Tr

Kerkoj te punesoj usta gipsi dhe punetor gips...

Skaduar

Tirane, kerkohe...
Elektro - Servis

Pozicioni: Teknik riparimesh SDA (Teknik i pa...

Skaduar

Lushnje, ofroj ...
Elektro - Servis

Kompania Elektro – Servis shpk pjese e Balf...

Skaduar

Tirane, ofroj v...
Elektro - Servis

Elektro-Servis shpk është një kompani e sp...

Skaduar

Korce, ofroj ve...
Elektro - Servis

Kompania Elektro – Servis shpk pjese e Balf...

Skaduar

Vlore, ofroj ve...
Elektro - Servis

Kompania Elektro – Servis shpk pjese e Balf...

Skaduar

Kerkohet Ekonom...
REXHA

Kerkohet Ekonomiste: Arsimi i kerkuar: Finan...

Skaduar

Kerkoj punetor ...
Adi Tr

Kerkoj te punesoj nje punetor gipsi dhe nje u...

Skaduar

Kerkoj sherbimi...
Fatos

Kam nevoje per sherbimin e nje hidrauliku per...

Skaduar

Rregullimi i Ru...
Erjon Hazizaj

Rubineti i dushit ka disa dite qe hedh shume ...

Skaduar

Kerkoj sherbimi...
Fatos

Me nevojitet sherbimi i nje profesionisti hid...

Skaduar

×