Rendit Sipas
E Premte, 6 Gusht 2021

Kërkojmë elektriçist për riparim ventilator WC...

Me Bid
Albanian Business Partner
Skaduar
 Tiranë
E Mërkurë, 13 Maj 2020

Kerkoj te rregulloj frigoriferin. Rrjedh uje nga poshte, ka ngrirje te dukshme ne hspesiren e brends...

Me Bid
Julian Demeti
Skaduar
 Kavajë

Elektro-Servis shpk është një kompani e specializuar në riparimin e pajisjeve elektronike dhe el...

Me Bid
Elektro - Servis
Skaduar
 Tiranë

Kompania Elektro – Servis shpk pjese e Balfin Group e specializuar ne riparimin e pajisjeve elektr...

Me Bid
Elektro - Servis
Skaduar
 Korçë

Kompania Elektro – Servis shpk pjese e Balfin Group e specializuar ne riparimin e pajisjeve elektr...

Me Bid
Elektro - Servis
Skaduar
 Vlorë

Pozicioni Teknik, kryen shërbimin për riparimin e produkteve te vogla elektroshtepiake (si p.sh., ...

Me Bid
Elektro - Servis
Skaduar
 Tiranë
E Hënë, 16 Korrik 2018

Lavatricja nuk furnizohet me uje....

Me Bid
Julian Demeti
Skaduar
 Kavajë

Kerkoj te riparoj frigoriferin dhe lavatricen! Frigoriferi ka ngrirje ne pjesen fundore dhe mbushet ...

Me Bid
Julian Demeti
Skaduar
 Kavajë
E Hënë, 11 Qershor 2018

Kam nje problem me frigoriferin. Rrjedh uje. Eshte i markes Samsung!...

Me Bid
Julian Demeti
Skaduar
 Kavajë
E Hënë, 11 Qershor 2018

Kerkoj te rregulloj lavatricen. Duket qe furnizohet me uje por mund te kete edhe problem tjeter....

Me Bid
Julian Demeti
Skaduar
 Kavajë
Kërkohet elekt...
Albanian Business Partner

Kërkojmë elektriçist për riparim ventilat...

Skaduar

Kerkoj te rregu...
Julian Demeti

Kerkoj te rregulloj frigoriferin. Rrjedh uje ...

Skaduar

Tirane, ofroj v...
Elektro - Servis

Elektro-Servis shpk është një kompani e sp...

Skaduar

Korce, ofroj ve...
Elektro - Servis

Kompania Elektro – Servis shpk pjese e Balf...

Skaduar

Vlore, ofroj ve...
Elektro - Servis

Kompania Elektro – Servis shpk pjese e Balf...

Skaduar

Tirane, ofroj v...
Elektro - Servis

Pozicioni Teknik, kryen shërbimin për ripar...

Skaduar

Kerkoj te rregu...
Julian Demeti

Lavatricja nuk furnizohet me uje....

Skaduar

Kerkoj te rregu...
Julian Demeti

Kerkoj te riparoj frigoriferin dhe lavatricen...

Skaduar

Kerkoj nje Ripa...
Julian Demeti

Kam nje problem me frigoriferin. Rrjedh uje. ...

Skaduar

Kerkoj te rregu...
Julian Demeti

Kerkoj te rregulloj lavatricen. Duket qe furn...

Skaduar

×