Rendit Sipas
E Martë, 18 Dhjetor 2018

Do te gjeni sherbim audio dhe sherbim DJ me eksperienc 10 vjecare....

Me Bid
Oni Ndreko
Skaduar
 Tiranë
E Mërkurë, 24 Tetor 2018

Kërkohet një fotograf për realizimin e një set-i fotografik të ambjenteve si dhe të stafit të...

10000 LEKË (Të reja)
Albanian Business Partner
Skaduar
 Tiranë
E Mërkurë, 24 Tetor 2018

Kërkohet një fotograf dhe kameraman, për realizimin e një seti fotografik si dhe filmimeve me dr...

Me Bid
Albanian Business Partner
Skaduar
 Tiranë
Fation DJ & Sup...
Oni Ndreko

Do te gjeni sherbim audio dhe sherbim DJ me e...

Skaduar

Kërkohet fotog...
Albanian Business Partner

Skaduar

Kërkohet fotog...
Albanian Business Partner

Kërkohet një fotograf dhe kameraman, për r...

Skaduar

×