Rendit Sipas
E Hënë, 24 Shkurt 2020

Kerkoj te punesoj usta gipsi dhe punetor gipsi.Paga shume e mire dhe korrekte.Per cdo info tjeter na...

1 LEKË (Të reja)
Ardian Tr
Skaduar
 Tiranë
E Mërkurë, 17 Korrik 2019

Kerkoj te punesoj nje punetor gipsi dhe nje usta gipsi.Paga e kenaqshme.Te interesuarit te kontaktoj...

1 LEKË (Të reja)
Adi Tr
Skaduar
 Tiranë
Kerkohet usta g...
Ardian Tr

Kerkoj te punesoj usta gipsi dhe punetor gips...

Skaduar

Kerkoj punetor ...
Adi Tr

Kerkoj te punesoj nje punetor gipsi dhe nje u...

Skaduar

×