Rendit Sipas
E Mërkurë, 28 Tetor 2020

Albanian Business Partner kerkon nje riparues bravash...

Me Bid
Albanian Business Partner
Skaduar
 Tiranë
E Hënë, 24 Shkurt 2020

Kerkoj te punesoj usta gipsi dhe punetor gipsi.Paga shume e mire dhe korrekte.Per cdo info tjeter na...

1 LEKË (Të reja)
Ardian Tr
Skaduar
 Tiranë
E Mërkurë, 17 Korrik 2019

Kerkoj te punesoj nje punetor gipsi dhe nje usta gipsi.Paga e kenaqshme.Te interesuarit te kontaktoj...

1 LEKË (Të reja)
Adi Tr
Skaduar
 Tiranë

Kërkohet një punëtore pastrimi për ambjete zyrash....

Me Bid
Albanian Business Partner
Skaduar
 Tiranë

Duhet të ndryshohet brava dhe dorezat e një dere duro-alumini....

Me Bid
Albanian Business Partner
Skaduar
 Tiranë

Kërkohet një riparues bravash për të ndryshuar bravën e një dere të blinduar....

Me Bid
Albanian Business Partner
Skaduar
 Tiranë

Ambjenti që është për t'u lyer është zyrë prej 146m katrorë me bojë hidromat....

Me Bid
Albanian Business Partner
Skaduar
 Tiranë

Ndër punët që kryej janë shtrim pllakash, mermerash, pllaka mozaike, izolime, veshje me rrasa gu...

Me Bid
Shpendi Lako
Skaduar
 Tiranë
E Mërkurë, 12 Dhjetor 2018

Kam nevoje per sherbimin e nje riparuesi bravash, sepse me eshte prishur dollapi me çeles tek puna,...

Me Bid
Desantila Isufaj
Skaduar
 Tiranë
E Premte, 23 Nëntor 2018

Dua te suvatoj nje siperfaqe muri prej 37 metra katrore, ku ne kete siperfaqe ndodhet nje dere dhe d...

15000 LEKË (Të reja)
Gerta kaloshi
Skaduar
 Kamëz

kam nevoje te shtroj nje dhome me parket me permasa 4X4 metra...

5000 LEKË (Të reja)
Manuela Bello
Skaduar
 Tiranë
E Mërkurë, 22 Gusht 2018

Kerkohet te izolohet tarraca e nje pallati te vjeter 3 katesh. Siperfaqja 200 m2....

Me Bid
Erida Nelaj
Skaduar
 Tiranë
Riparues Bravas...
Albanian Business Partner

Albanian Business Partner kerkon nje riparues...

Skaduar

Kerkohet usta g...
Ardian Tr

Kerkoj te punesoj usta gipsi dhe punetor gips...

Skaduar

Kerkoj punetor ...
Adi Tr

Kerkoj te punesoj nje punetor gipsi dhe nje u...

Skaduar

Kompania Albani...
Albanian Business Partner

Kërkohet një punëtore pastrimi për ambjet...

Skaduar

Kompania Albani...
Albanian Business Partner

Duhet të ndryshohet brava dhe dorezat e një...

Skaduar

Kompania Albani...
Albanian Business Partner

Kërkohet një riparues bravash për të ndry...

Skaduar

Kompania Albani...
Albanian Business Partner

Ambjenti që është për t'u lyer është zy...

Skaduar


Shpendi Lako

Ndër punët që kryej janë shtrim pllakash,...

Skaduar

Kerkoj sherbimi...
Desantila Isufaj

Kam nevoje per sherbimin e nje riparuesi brav...

Skaduar

Kerkoj nje suva...
Gerta kaloshi

Dua te suvatoj nje siperfaqe muri prej 37 met...

Skaduar

Kerkoj nje shtr...
Manuela Bello

kam nevoje te shtroj nje dhome me parket me p...

Skaduar

Izolim tarrace
Erida Nelaj

Kerkohet te izolohet tarraca e nje pallati te...

Skaduar

×